Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Inför Nybro – IF Troja/Ljungby

Inför Nybro – IF Troja/Ljungby

Publicerat

Ett sent baklängesmål gjorde att Nybro åkte hem utan poäng i senaste matchen mot Vimmerby HC. På fredagskvällen gäller det att vara redo när en av de stora favoriterna i Allettan, IF Troja/Ljungby, gästar Liljas Arena i en match där vi hoppas på stort stöd och härlig stämning!


Datum: Fredag den 20 januari
Tid: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: tickster.com
Livesändning: vikings.solidtango.com

Läget i truppen: Viktor Jonsson, Oskar Sehlstedt och Victor Bohman är långtidsskadade. Även Pelle Karlsson och Jordan Mayer missar matchen. Viktor Östlund vaktar Nybromålet.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Erik Lindström, 7 poäng (1 mål och 6 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för IF Troja/Ljungby:
Stefan Söder, 12 poäng (8 mål och 4 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
Det är dags för ny match och efter en sämre insats senast så är det dags att steppa upp. Serieledarna på besök blir en härlig fredagsutmaning och vi hoppas på en härlig inramning i Liljas Arena. Det gäller att vi minimerar våra misstag och har bra fart på vårt spel. Troja/Ljungby är bra och stabila men vi var nära att ta poäng borta så vi känner att chansen finns.

Motståndarkollen:
IF Troja/Ljungby är serieledare i Allettan Södra med tjugotvå poäng efter åtta spelade omgångar. Laget har gjort 39 mål framåt och släppt in 11 mål bakåt. IF Troja/Ljungby är en av favoriterna, kanske den allra största, från Hockeyettan att ta klivet upp till Hockeyallsvenskan senare under säsongen. Laget vann senaste matchen med 5-4 efter straffar på hemmaplan mot en annan stor favorit nämligen Kristianstads IK. Laget tränas av Pelle Svensson som gör sin tredje säsong i föreningen. Spelartruppen innehåller många duktiga spelare. Backen Jonatan Nielsen och forwarden Stefan Söder är två spelare som är mycket duktiga. I laget finns också tidigare Nybrospelare i Rasmus Johansson, Jesper Eriksen och Sebastian Benker.