Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

17851 kr

200000 kr

Inför Nybro – Halmstad

Inför Nybro – Halmstad

Publicerat

HockeyEttan Södra – Omgång 11

Nybro Vikings IF – Halmstad HF

Arena: Victoriahallen
Matchstart: 19:00
Huvuddomare: Jim Bergqvist
Direktsändning: vikings.solidtango.com

Sista matchen i HockeyEttan Södras första omgång innan serien vänder. Efter två raka förluster ska Nybro nu försöka komma tillbaka på vinnarspåret och man ligger kvar på en femteplats i tabellen. Motståndare är ett Halmstad som man genom åren har en markant plusstatistik på. Halmstad har blandat och gett hittills men laget är inne i en god trend och det har blivit seger i de två senaste matcherna. Halmstad ligger på en sjundeplats i tabellen.

halmstad-logga

Läget i truppen: Jack Berger är tillbaka tillfälligt i USA för studieintervju till ett medicinskt universitet. Förhoppningen var att Jack skulle kunna åka över vid en matchfri period, men detta gick tyvärr inte att genomföra. Jack kommer inte kunna medverka i matcherna mot Halmstad och Varberg. Pelle Karlsson och Robin Larsson är tillbaka från sina skador och båda två kommer vara med i truppen mot Halmstad. Troy Davenport vaktar målet.

Inför matchen med Nybros forward Rickard Palmberg:
– Det skulle vara skönt för oss att vinna mot Halmstad för att hänga på i jakten om en Allettan-plats. Halmstad är ett bra lag så vi måste verkligen vara med från start och vara fokuserade för att lyckas vinna. Vi vet att vi kan spela riktigt bra när vi får allt att stämma och när vi gör det vi ska. Det har ju varit spelledigt i en vecka nu så vi har kunnat träna på bra och komma väl förberedda inför matchen. Sen har vi dessutom fått tillbaka både Pelle Karlsson och Robin Larsson som varit skadade, vilket gör att vi kan gå runt på mer folk. Vi ska göra allt vi kan för att vinna imorgon.
Nybros senaste matcher:
Troja/Ljungby – Nybro 4-2
Pantern – Nybro 6-3
Nybro – Mörrum 4-1
Tingsryd – Nybro 1-0
Kristianstad – Nybro 3-0

Halmstads senaste matcher:
Halmstad – Helsingborg 5-3
Tingsryd – Halmstad 2-3
Dalen – Halmstad 5-2
Halmstad – Olofström 7-1
Kallinge-Ronneby – Halmstad 2-1

Bäste poänggörare Nybro: Rickard Palmberg 12 p (9 mål, 3 ass)
Bäste poänggörare Halmstad: Kim Tallberg 9 p (5 mål, 4 ass)

Övriga matcher HockeyEttan Södra omgång 11:
Tingsryd – Troja/Ljungby
Helsingborg – Pantern
Dalen – Varberg
Olofström – Kallinge-Ronneby
Kristianstad – Mörrum

OSCAR PETTERSSON