Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Inför match – Vimmerby HC

Inför match – Vimmerby HC

Publicerat

I måndags var det ispremiär och bara några få ispass senare är det redan under torsdagskvällen dags för säsongens första träningsmatch. Nybro reser till seriekollegan Vimmerby HC som också spelar sin första match för säsongen.

Datum: Torsdag den 17 Augusti
Tid: 19.00
Arena: Vimmerby Ishall
Livesändning: Se matchen här!

Läget i truppen:
Victor Bohman är långtidsskadad och kommer att missa större delen av hösten på grund av en axelskada. Nyförvärvet Fredrik Falk är sjuk och missar matchen. Forwarden Rasmus Djerf missar också matchen på grund av en lättare känning i baksida lår. Nyförvärvet Hugo Fagerblom vaktar målet.

Huvudtränare Andreas Holfelts tankar inför matchen:
Vi har två ispass i kroppen vilket betyder att vi kommer att blanda och ge i matchen. Vi har många spelare kvar från förra säsongen och vi har redan sett att spelet finns i ryggmärgen även om det finns mycket att jobba vidare på. Det är första matchen för säsongen och det kommer bli en del misstag men det viktigaste är att visa rätt inställning och redan nu vill vi vara jobbiga att möta för våra motståndare.

Backen Viktor Bolins tankar inför matchen:
Det ska bli väldigt roligt att spela match igen. Vi har inte så många isträningar så det kommer inte att vara perfekt spel från vår sida. Det vi kommer att visa är inställning och hårt arbete över hela planen.