Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Inför match – Vimmerby HC

Inför match – Vimmerby HC

Publicerat

Den 17 september är det seriepremiär när Nybro Vikings IF reser till Norrahammar för bortamatch mot HC Dalen. Innan dess återstår det två träningsmatcher på hemmais i Liljas Arena, först mot Vimmerby HC och sedan är det genrep mot Kristianstads IK den 13 september.


Datum: Onsdag den 6 September
Tid: 19.00
Arena: Liljas Arena
Livesändning: Se matchen här!

Läget i truppen:
Fabian Axelsson och Linus Olsson har båda två hjärnskakning. Simon Hellholm äter penicillin och Kim Runermark är sjuk. Erik Lindström har fått en puck på käken och står över matchen. I truppen kommer Herman Ståhl, Simon Andersson och Alexander Filipov vara med från J20-laget. Hugo Fagerblom vaktar kassen.

Huvudtränare Andreas Holfelts tankar inför matchen:
I senaste matchen mot Tyringe som spelades i lördags var vi slitna i både kropp och knopp och tog därmed söndagen till att vila upp oss. Vi har tränat väldigt tufft under hela augusti men kommer nu att gå över till mer explosiv träning fram till seriepremiären för att få upp farten på benen. Till onsdagens match vill vi se mer energi och att vi spelar den hockeyn som vi vill spela, med mycket fart i skridskoåkningen och aggressivitet.