Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Inför match – Kristianstads IK

Inför match – Kristianstads IK

Publicerat

I förra veckan var det både ispremiär och första matchen för säsongen för Nybro Vikings IF. Det blev en jämn batalj på bortaplan mot Vimmerby HC där Nybro till slut kunde åka hem med en straffseger. Under onsdagskvällen väntar ännu en seriekollega på bortaplan när Nybro reser till Kristianstad.


Datum: Onsdag den 23 Augusti
Tid: 19.00
Arena: Kristianstads Ishall

Läget i truppen:
Patrik Fransson spelar inte på grund av en lättare skada, han börjar träna igen i veckan. Fredrik Falk har körtelfeber och kommer att vara borta en månad innan det är dags för nya prover. Marcus Mellström, Fabian Ilestedt och Rasmus Djerf spelade inte första matchen men är tillbaka till onsdagens match. Alexander Johansson vaktar målet.

Huvudtränare Andreas Holfelts tankar inför matchen:
I förra veckan spelade vi första träningsmatchen och vi fick med oss ett bra resultat från en svår bortamatch. I spelet var en del saker helt ok och då framförallt i försvarszon. Nu har vi ytterligare en vecka på is och då ska fler bitar vara på plats. Vi har framförallt fokuserat på försvarsspelet. Vi har mycket kvar innan vi är där vi vill vara när serien startar men jag hoppas att vi är ett steg närmare.

Forwarden Marcus Mellströms tankar inför matchen:
Det känns kul att vara igång med både träningar och matcher. Vårt fokus hittills ligger mycket i försvarspelet samt vårt press- och styrspel, att hitta timingen i det. Kristianstad kommer att vara ett topplag i serien så det blir en spännande utmaning.