Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Inför Mariestad BoIS – Nybro

Inför Mariestad BoIS – Nybro

Publicerat

Nybro hade ledningen med bara sekunder kvar mot Kristianstads IK men föll sedan i förlängning i onsdagens match. På fredagskvällen är det återigen dags för match när laget reser till Mariestad BoIS som är en ny bekantskap för denna säsongen.


Datum: Fredag den 6 januari
Tid: 17.00
Arena: Katrinhallen
Livesändning: play.mariestadbois.se
Supporterbuss: vikingsupport.se

Läget i truppen: Viktor Jonsson och Oskar Sehlstedt är långtidsskadade. I övrigt kommer laget att vara detsamma som i den senaste matchen med den enda förändringen att Alexander Johansson står i mål.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Kim Tallberg, 4 poäng (1 mål och 3 assist) och Erik Näslund, 4 poäng (3 mål och 1 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för Mariestad BoIS:
Tobias Björklund, 3 poäng (3 mål och 0 assist), Filip Engqvist, 3 poäng (1 mål och 2 assist) och Linus Engqvist, 3 poäng (0 mål och 3 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
Det är dags för en ny match och det ska bli lika kul som alltid. Det är ju matcher vi vill spela och nu är det tuffa matcher varje gång. Vi är än så länge obesegrade efter full tid och har planer på att vara det ett tag till. Det kommer nog bli en härlig inramning men vi har bara fokus på vad vi ska göra. Vi går för tre nya poäng.

Motståndarkollen:
Mariestad BoIS spelade i den västra grundserien och slutade på andra plats bakom Borlänge HF. Laget har startat Allettan med en vinst och två förluster varav en förlust kom på straffar i den senaste matchen på bortaplan mot IF Troja/Ljungby. Laget har gjort 7 mål framåt och släppt in 10 mål bakåt. Mariestad är ett lag som brukar spela i Allettan och ställer alltid upp med ett bra lag. Laget tränas av Karl Helmersson som gör sin tredje säsong i följd som huvudtränare för Mariestad. I spelartruppen finns det några namn som sticker ut, det är målvakten och den egna produkten Robin Wallin som kan visa upp fin statistik. På backsidan finns duktige Tobias Björklund som gjort en hel del poäng hittills under säsongen och på forwardssidan känner vi igen den förre Halmstadsspelaren Douglas Lögdal som hittills gjort en stark säsong.