Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Inför Lindlövens IF – Nybro

Inför Lindlövens IF – Nybro

Publicerat

Det är dags för en ny bortamatch och denna gång är det Lindlövens IF som står för motståndet. Nybro kan vid lördagens match säkra sin plats till playoff.


Datum: Lördag den 18 februari
Tid: 16.00
Arena: Lindehov
Livesändning: lindloven.solidtango.com
Supporterbuss: vikingsupport.se

Läget i truppen: Viktor Jonsson och Oskar Sehlstedt är långtidsskadade. Martin Olsson, Erik Näslund, Pelle Karlsson, Linus Olsson, Rasmus Forslund och Fabian Ilestedt missar matchen. Jesper Bärgård är tveksam till spel. Kim Runermark och Martin Jonsson gör debut i Nybrotröjan och Viktor Östlund vaktar målet.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Sebastian Borg, 9 poäng (3 mål och 6 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för Lindlövens IF:
Johan Persson, 11 poäng (4 mål och 7 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
Dags för match mot Lindlöven och vi kommer till spel med tre hela femmor precis som senast mot Skövde. Vi gjorde en helt okej match i det defensiva och vill fortsätta på det spåret. Vi måste dock bli hungrigare och mer desperata från offensiva blå och framåt. Man måste in där det gör ont för att skapa en målchans eller göra mål. Tar vi poäng i lördagens match så säkrar vi playoff-platsen men vi går för att ta hem alla tre poäng.

Motståndarkollen:
Lindlövens IF ligger efter femton spelade omgångar på nionde plats i tabellen med tolv inspelade poäng. Laget har gjort 34 mål framåt och släppt in 59 mål bakåt. Lindlöven ligger under strecket och har fyra poäng upp till Borlänge HF som innehar den sista platsen som leder till playoff. Det är således en mycket viktig match för Lindlöven. Laget kommer senast från en förlust på hemmaplan med 3-4 mot Borlänge. Laget tränas av finländske Jussi Salo som gör sin andra säsong i föreningen. I spelartruppen finns bland annat den duktige målvakten Charlie Torstensson och forwarden Johan Persson som leder lagets interna poängliga.