Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

64086 kr

200000 kr

Holfelt inför Nybro – Pantern

Holfelt inför Nybro – Pantern

Publicerat

Full pott mot division 2-utmanarna, nu står en mer bekant motståndare, Pantern, för motståndet.
– Vi har mött dem så många gånger så vi vet att det kommer bli en tajt match och det är vi inställda på. Det gäller att vi är noggranna och kommer ut i en bra fart och har en bra diciplin.

På vilket sätt blir det skillnad för er att möta ett lag som ni mött tidigare under säsongen, än de tidigare matcherna i kvalserien?
– Det blir ganska stor skillnad mot de tidigare matcher. Här vet vi vad vi möter, de tidigare har vi bara haft lite information om. Nu ska vi försöka nyttja den kunskapen vi har på bästa möjliga sätt.

14-3 skrevs segersiffrorna till i onsdagens match mot Tyringe, nöjd med utdelningen?
– Det ramlade iväg på en hel del med mycket individuella mål, men det var kanske inte vår bästa match rent spelmässigt. Vi tog tre poäng och det är viktigare än hur det såg ut samtidigt så kan 11 plusmål bli viktigt i slutändan.

I och med att både Pantern och Nittorp förlorade sina matcher i förra omgången, så är ni ensamma med full pott efter två omgångar, hur ser du på det?
– Det är bra att de andra lagen tar poäng från varandra, men det handlar om att vi måste vinna våra matcher, och det kommer säkert att bli en tajt serie ända in i det sista, det är väl så det ska vara i en kvalserie.

Hur ser det ut i truppen, är det några som saknas?
– Vi har lite småskavanker, men i stort sett så ser det bra ut och vi kommer ställa upp med ett fullt lag, avslutar Andreas Holfelt och hoppas på ett bra läktarstöd.