Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

64086 kr

200000 kr

Holfelt inför Nybro – Borås

Holfelt inför Nybro – Borås

Publicerat

Jakten på Pantern och att hamna bland de bästa grupptvåorna har börjat. Dessutom ska en legend tackas av. I Jonny Ågrens sista hemmamatch ska Nybro ta ett stort kliv mot att behålla sin fortsatta division ett-status.

Matchen mot Pantern är lagt till handlingarna. Nu gäller nya förutsättningar för Nybros resa mot fortsatt division ett-status, och att en gång för alla kunna lägga den här mardrömssäsongen till handlingarna. I och med förlusten mot Pantern så har Nybro inte längre greppet om förstaplatsen i sina egna händer. Däremot kan man fortfarande ha division ett-platsen i egen kontroll. Det kommer nämligen behövas fler lag i division ett än de samtliga gruppettorna. Och som tvåa har Nybro god chans att klara sig, men då krävs det att man hittar tillbaka till vinnarspåret.
– Det är den sista hemmamatchen och vi vill bjuda vår fantastiska hemmapublik på tre poäng. Dessutom är det också Jonnys (Ågren) sista hemmamatch, och utöver att ta tre viktiga poäng för oss så vill vi låta honom avsluta med en vinst här hemma, säger Andreas Holfelt.

För motståndet står Borås, och i det tidigare mötet i den här serien blev det förlust på straffar, efter att Nybro först tappat en 2-0-ledning till 2-3, men sedan också lyckats kvittera med uttagen målvakt och tvingat fram förlängning. Samtliga övriga matcher under säsongen har Nybro stått som segrare i.
– Borås är ett lag som spelar med bra fart och vi känner varandra väl efter alla våra tidigare möten den här säsongen. Det gäller att vi presterar på topp av vad vi kan.

Förutsättningarna för att hemmalaget ska kunna knipa tre poäng i sista hemmamatchen är också bra. Det är ett skadefritt lag som Nybro kan ställa upp med.