Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

79786 kr

200000 kr

”Hockeyn betyder mycket för bygden”

”Hockeyn betyder mycket för bygden”

Publicerat

Nybro Vikings är beroende av stöd från kommun, näringsliv, företag och andra partners för att kunna bedriva föreningen på den nivå vi gör idag med anställd personal, stor ungdoms- och juniorverksamhet och spel i Hockeyettan med sikte på högre höjder. Arbetet med att förlänga och skriva nya samarbetsavtal är igång för fullt och i år kommer vi att presentera föreningens så otroligt viktiga samarbetspartners här på hemsidan!

– Jag vill rikta ett stort tack till er alla som på något sätt stöttar föreningen, vi växer och är beroende av ett starkt stöd både ekonomiskt och på andra sätt. Nybro Vikings är en viktig del av Nybro Kommun och en stor mötesplats för både privatpersoner och företag. Tillsammans är vi starka!, säger Nybro Vikings klubbchef Rasmus Aro.

Vill du sponsra Nybro Vikings? Läs mer här!
Nybro Vikings har hundratals företag som stöttar vår verksamhet. Vi kommer löpande att presentera våra fantastiska Partners för den kommande säsongen. De som är först ut att presenteras är:

Nybrogrus
AB Nybrogrus är ett familjeägt bolag som sedan 1958 tillverkar och säljer sand och bergprodukter till företag och privatkunder. Vårt material används av betongfabriker, asfaltverk, byggföretag mm. främst i södra Kalmar län, men vissa produkter säljs även på export. Vi är idag omkring 38 anställda och producerar samt säljer ca 1,3 – 1,7 miljoner ton sand och bergmaterial per år och omsätter ca 170 milj/år.

– Nybrogrus är sedan väldigt många år en stolt sponsor till Nybro Vikings. Nybro har en lång hockeytradition och föreningslivet i allmänhet och hockeyn i synnerhet betyder mycket för bygden. För oss på Nybrogrus är det därför en självklarhet att sponsra klubben för att bidra till fortsättning på det fina arbete klubben gör för barn och ungdomar samt att skapa spänning och högtidsstunder under vinterhalvåret!, säger Mårten Johansson.

LR Installation
LR-Installation AB är ett heltäckande service- och installationsföretag med det stora företagets kompetens och resurser men med det lilla företagets flexibilitet , personlighet och omtanke. Vi erbjuder lösningar och installationer inom VS-, EL-, Tele-, Data-, Larm-, Industriportar-, Tvätt och Storkök samt försäljning från egna butiker. Våra kunder består av såväl privatpersoner och företag som kommuner och landstingsregioner. Vår breda organisation med ca 180 medarbetare och lokala förankringar i Kalmar, Karlskrona, Mönsterås, Oskarshamn och Växjö gör oss till ett oslagbart alternativ.

Nybro Kommun
Nybro kommuns vision – Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro – omfattar hela kommunen både tätort och landsbygd. Och alla i kommunen såväl invånare som medarbetare eller företagare, har en betydelsefull roll. Det är tillsammans vi bygger en bro till ett större Nybro. I Nybro kommun finns omkring 2 000 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda bästa möjliga samhällsservice. Kommunens fem förvaltningar – kommunstyrelseförvaltningen, lärande- och kulturförvaltningen, samhällsbyggnadsförvaltningen, omsorgsförvaltningen, individ- och familjeförvaltningen – ansvarar för frågor i närmiljön, förskola, skola, gymnasier, äldreomsorg, stöd till barn, familjer och till personer med funktionsnedsättning och med missbruksproblem. I organisationen finns också Nybro kommunbolag AB som är moderbolag till Nybro Bostads AB, Nybro Energi AB m.fl. Tillsammans omsätter Nybro kommun och Nybro Kommunbolag AB 1,2 mdkr.

Alla samarbetspartners hittar du här
Nybro Vikings Partners 20/21