Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Hederspriser Ungdomshockeyn 2016/17

Hederspriser Ungdomshockeyn 2016/17

Publicerat

Under fredagen den 7 April hade Nybro Vikings IFs ungdomar, ledare och föräldrar en gemensam avslutning för säsongen 2016/17. Det var en välfylld Arenahylla i Liljas Arena och under kvällen delades det ut ett antal hederspriser och här följer pristagare och motiveringar.

Gustav Olaussons Hederspris – Årets Ledare i Nybro Vikings IF
Pristagare: Magnus Edvardsson A-pojk
Motivering: Magnus har själv tagit hand om A-pojkarna som han bara skulle assistera. Han har jobbat på i det tysta och även när hans son varit sjuk så har han kommit till träningen. Han har fått stöd i form av hjälp med fysträning av Tomas Venturi och under slutdelen av säsongen hjälp av Björn Wiklund i båset. Magnus är omtyckt av både spelare ,föräldrar och övriga ledare.

Nöjabs Hederspris – Säsongens A-pojk
Pristagare: Adam Jönsson
Motivering: Adam har tränat och spelat med både J18 och A-pojk. Han har också alltid ställt upp både på att döma U-hockey och att träna och spela med A-pojkarna trots att han rest från Kalmar till Nybro för att deltaga.

Harry Granbergs Hederspris – Stor idrottsprestation
Pristagare: Tobias Erlandsson
Motivering: Tobias har tagit hand om de nya domarna, ordnat extra ispass och själv blåst ut dammet ur sin domarpipa och börjat döma igen. En stor stöttepelare till alla våra nya unga domare och isledare i Tre Kronors Hockeyskola.

Lars Axelssons Hederspris – Utveckling Ungdomshockeyn i föreningen
Pristagare: Anders Hagman
Motivering: Anders är mannen som är en spindel i nätet på flera poster. Lagledare i två lag, onlineansvarig i föreningen, hjälper till vid insläppet på matcherna och en stor stöttepelare vid tekniska lösningar på alla plan i föreningen. Tack för din insats.

Åke Elgströms Minnesfond
Pristagare: Isak Dabäck
Motivering: Isak är en kille, som så många andra, som älskar sporten ishockey. Isak är ett föredöme när han idrottar med sina kompisar och delar med sig av sin gnista till idrotten. Han går helt i linje med vad Åke hade tyckt att man skall göra som lagspelare. Isak tilldelas ett stipendium i form av ett presentkort på 1500:- kronor att handla för på TingHockey från fonden.