Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Förlust på straffar

Förlust på straffar

Publicerat

Nybro spelade under onsdagskvällen mot Tyringe på bortais och åker hem med en poäng efter att ha förlorat efter straffläggning.

Nybro spelade under onsdagskvällen bortamatch mot Tyringe. Nybro har genom åren haft det tufft i Tyringe resultatmässigt och denna kvällen slutade med förlust på straffar med 3-2. Det blev en mållös första perioden och det skulle komma att dröja till mitten av den andra perioden innan det första målet i matchen kom. Det var hemmalagets Filip Fällman som gör 1-0 i spel i numerärt överläge vilket också är resultatet inför den tredje perioden. Några minuter spelade av den sista perioden under ordinarie tid så kvitterar Nybro genom Kim Runermark. Sedan följer en rad utvisningar för Nybro och med mindre än minuten kvar av matchen gör hemmalaget 2-1 vilket känns som ett avgörande mål. Nybro visar dock moral och innan matchens slut kvitterar Nybro på nytt genom Sebastian Borg, ett mål som tar matchen till förlängning och till slut även straffar. Det blir Tyringe som går segrande ur straffläggningen och Nybro får åka hem med en poäng.

Nästa match spelas i Liljas Arena på lördag den 11 november kl. 14.00 (OBS! tiden!) när KRIF Hockey kommer på besök. Det är dessutom FRI ENTRÉ för alla åskådare!

Tyringe SoSS – Nybro Vikings IF 3 – 2 efter straffläggning (0-0, 1-0, 1-2, 0-0, 1-0)

Period 1:
Period 2: PP1 1-0 Filip Fällman (Johan Lindholm, Viktor Bemström)
Period 3: 1-1 Kim Runermark, PP1 2-1 Jesper Wiberg (Viktor Bemström, William Erenrot), 2-2 Sebastian Borg (Erik Näslund, Johan Järlefelt)
Period 4:
Straffläggning: GWS 3-2 Johan Lindholm

Skott: 25-35 (6-12, 8-11, 9-8, 2-4)
Utvisningar: Tyringe SoSS 2×2 min. Nybro Vikings IF 9×2 min.
Domare: Morgan Claesson
Publik: 648