Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Förlust mot Lindlöven

Förlust mot Lindlöven

Publicerat

Nybro kunde säkra sin plats till playoff i lördagens bortamatch mot Lindlövens IF. Så blev dock inte fallet utan hemmalaget tar en säker seger med 4-0.

Nybro förlorade senast på straffar mot Skövde IK och behövde ta poäng i lördagens bortamatch mot Lindlövens IF för att säkra sin plats till kommande playoff. Nybro tar dock inte vara på det utan förlorar med de klara siffrorna 4-0. Det dröjer endast drygt tre minuter innan Lindlöven gör 1-0 i den första perioden, målet kommer i numerärt överläge. Efter hemmalagets ledningsmål skapar Nybro ett läge med en man mer på isen men klarar inte av att utnyttja det, istället gör hemmalaget 2-0 innan den första perioden är slut. I den andra perioden har hemmalaget två lägen i numerärt överläge och Nybro har ett men perioden blir mållös. Nybros tillresta supportrar hoppades på ett snabbt mål i den sista perioden för att kunna pressa för en kvittering men istället gör Lindlöven 3-0 efter dryga minuten spelad när en Nybrospelare sitter i utvisningsbåset. Innan matchen är slut kommer också 4-0 och Nybro blir mållösa. Nästa match spelas på onsdag på hemmaplan i Liljas Arena då Vimmerby HC gästar, matchstart är kl. 19.00. Vi hälsar er varmt välkomna då.

Lindlövens IF – Nybro Vikings IF 4-0 (2-0, 0-0, 2-0)

Period 1: 1-0 (02:39) David Berg (André Astley Rydberg), 2-0 (13:57) Henrik Warman (Niclas Eklöw, Anton Tano)
Period 2:
Period 3: 3-0 (01:08) David Berg (André Astley Rydberg, Jimmy Hellström), 4-0 (17:10) André Astley Rydberg (Emil Ripstrand, Jimmy Hellström)

Skott: 25-32
Utvisningar: Lindlövens IF 3×2 min. Nybro Vikings IF 5×2 min.
Domare: Johan Magnusson
Publik: 284