Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Förlust mot Kristianstad

Förlust mot Kristianstad

Publicerat

Nybro Vikings IF spelade under lördagseftermiddagen bortamatch mot Kristianstads IK. Det är hemmalaget som är det bättre laget och vinner med 4-1.

Nybro spelade under lördagseftermiddagen bortamatch mot Kristianstads IK som är en av de tuffaste bortamatcherna för säsongen. I den första perioden får Nybro en tuff uppförsbacke när hemmalaget gör både 1-0 och 2-0 inom loppet av en minut. Kristianstads 2-0 ledning är resultatet efter den första perioden. I mellanakten skapar Nybro en del lägen och har också ett numerärt överläge men det blir inga mål från något av lagen i den andra perioden. I den tredje perioden hoppas de tillresta Nybrofansen på ett tidigt reduceringsmål men det kommer inte och när hemmalaget gör 3-0 i mitten av den tredje perioden är matchen avgjord. Robin Wengdahl reducerar för Nybro i spel i numerärt underläge och tänder en glimma av hopp. I slutet av perioden skapar Nybro ett numerärt överläge där Andreas Holfelt också plockar ut Hugo Fagerblom för att spela med två man mer men då gör Kristianstad 4-1 i tom bur vilket också blir slutresultatet.

Nästa match spelas i Liljas Arena på onsdag den 29 november kl. 19.00 när HA74 Sävsjö kommer på besök. Varmt välkomna!

Kristianstads IK – Nybro Vikings IF 4 – 1 (2-0, 0-0, 2-1)

Period 1: 1-0 Hampus Forsling (Fredrik Hansson, Tobias Björklund), 2-0 Viktor Wahlden (Fredrik Hansson, Amil Krupic)
Period 2:
Period 3: 3-0 Daniel Andersson (Fredrik Hansson, Måns Hansson), SH1 3-1 Robin Wengdahl (Andreas Anarp), ENG SH1 4-1 Mikael Johansson

Skott: 29-33 (12-7, 7-15, 10-11)
Utvisningar: Kristianstads IK 4×2 min. Nybro Vikings IF 4×2 min.
Domare: Kristoffer Folkstrand
Publik: 1025