Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

102209 kr

150000 kr

Förlust mot Kristianstad

Förlust mot Kristianstad

Publicerat

Nybro Vikings IF spelade under lördagseftermiddagen bortamatch mot Kristianstads IK. Det är hemmalaget som är bättre matchen igenom och vinner med 4-1.

Nybro spelade under lördagseftermiddagen bortamatch mot Kristianstads IK. Nybro startar matchen bra och håller hemmalaget borta från att skapa några målchanser under den första perioden. Det som skapas är några halvchanser men överlag är det en bra period från Nybro som mestadels får inrikta sig på försvarsspel i en period som slutar mållös. Den andra perioden börjar liknande som den första perioden där det är Kristianstad som för matchen och efter dryga halva matchen kommer 1-0 som är början på en tung mittenperiod för Nybro. Bara ett par minuter efter kommer också 2-0 och innan perioden är slut gör hemmalaget också 3-0 i numerärt överläge. Nybro startar den tredje perioden med en tuff uppförsbacke men försöker att ändra matchbilden och skapa chanser framåt vilket lyckas när Samuli Kivimäki reducerar till 3-1 efter drygt halva tredje perioden. Nybro kommer sedan inte närmare än så utan hemmalaget gör istället 4-1 i tom bur i slutet av matchen.

Nästa match spelas på onsdag den 24 januari kl. 19.00 när KRIF Hockey gästar Liljas Arena.

Kristianstads IK – Nybro Vikings IF 4 – 1 (0-0, 3-0, 1-1)

Period 1:
Period 2: 1-0 Tobias Törnkvist (Marcus Sirén, Simon Norberg), 2-0 Mikael Johansson (Johan Skinnars, Fredrik Hansson), PP1 3-0 Fredrik Hansson (Måns Hansson, Johan Skinnars)
Period 3: 3-1 Samuli Kivimäki (Viktor Bolin, Erik Lindström), ENG 4-1 Viktor Holmkvist

Skott: 29-25 (9-7, 11-8, 9-10)
Utvisningar: Kristianstads IK 0x2 min. Nybro Vikings IF 2×2 min.
Domare: André Hiljanen
Publik: 982