Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings Det kommer också att finnas möjlighet att förnya medlemskap och säsongskort! Varmt Välkomna!

Förlust mot KRIF

Förlust mot KRIF

Publicerat

Nybro Vikings IF spelade under onsdagskvällen hemmamatch mot KRIF Hockey i Liljas Arena. Det är en jämn match rent spelmässigt med det är bortalaget som gör målen och vinner med 0-4.

Nybro Vikings IF gästades under onsdagskvällen av KRIF Hockey i Liljas Arena. Inför 1147 åskådare så startar matchen i bra tempo från båda lagen och det skapas en del chanser i båda riktningar. Det dröjer dock till periodens sista sekunder innan matchens första mål kommer och det är bortalaget som gör 0-1. I den andra perioden fortsätter det att vara en jämn match och Nybro försöker och försöker att få in en puck men istället gör bortalaget både 0-2 och 0-3 vilket är resultatet inför den tredje perioden. I den tredje perioden spelar KRIF av matchen på ett bra sätt och håller Nybro borta ifrån några större målchanser. Det blir ytterligare ett mål i matchen och även det görs av bortalaget som vinner med 0-4.

Nästa match spelas på onsdag den 31/1 när Nybro möter HC Dalen på bortais.

Nybro Vikings IF – KRIF Hockey 0 – 4 (0-1, 0-2, 0-1)

Period 1: 0-1 Sebastian Owuya (Andreas Nordfeldt, Oskar Lindgren)
Period 2: 0-2 Andreas Nordfeldt (Alexander Lunsjö, Miika Häikkilä), 0-3 Alexander Lunsjö (Josef Ingman, Andreas Nordfeldt)
Period 3: 0-4 Alexander Lunsjö (Miika Häikkilä, Sebastian Owuya)

Skott: 21-26 (8-16, 7-3, 6-7)
Utvisningar: Nybro Vikings IF 3×2 min. KRIF Hockey 2×2 min.
Domare: Jim Bergqvist
Publik: 1147
Halva Potten: Nr 2186, 3390 kr. Circle K Nr 2151.