Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

102209 kr

150000 kr

Förlust mot Dalen

Förlust mot Dalen

Publicerat

Nybro Vikings IF spelade under onsdagskvällen bortamatch mot HC Dalen. Nybro fortsätter att ha det tungt i Allettan och förlorar på nytt, denna gång med 3-2 mot HC Dalen.

Nybro spelade under onsdagskvällen bortamatch mot HC Dalen. Det är jämn första period där Nybro börjar bäst och skapar några mindre chanser. Dock så behåller Nybro sin vana trogen genom att släppa in det första målet i matchen när HC Dalen vinner en tekning i offensiv zon och sätter dit 1-0 bakom Alexander Johansson i Nybromålet. Efter ledningsmålet så kämpar sig Nybro tillbaka i matchen direkt och det tar bara trettio sekunder för Robin Wengdahl att sätta dit kvitteringspucken till 1-1 som också är resultatet efter den första perioden. I den andra perioden fortsätter det att vara en jämn match med en liten fördel för bortalaget som skapar en del heta chanser. Några chanser efter slarv från hemmalaget och några chanser som Nybro skapar på egen hand men ingen utdelning kommer. Det blir en period som slutar mållös och ställningen är 1-1 inför den tredje perioden. Den tredje perioden blir inte som de tillresta Nybrofansen hoppas på när hemmalaget gör två snabba mål i inledningen och rycker ifrån till en 3-1 ledning. Nybro reducerar sedan kort efter till 3-2 genom Alex Ek men kommer inte närmare än så utan inkasserar en ny förlust i Allettan.

Nästa match spelas redan på fredag den 2 februari kl. 19.00 när Hudiksvalls HC gästar Liljas Arena. På söndag den 4 februari är det även då hemmamatch i Liljas Arena när Valbo HC kommer på besök i en match med FRI ENTRÉ för alla åskådare.

HC Dalen – Nybro Vikings IF 3 – 2 (1-1, 0-0, 2-1)

Period 1: 1-0 Timmie Persson (Erik Glimberg), 1-1 Robin Wengdahl (Patrik Fransson)
Period 2:
Period 3: 2-1 Kalle Hult (Marcus Lundberg, Daniel Håkansson), 3-1 Christian Kristiansen (Marcus Lundberg), 3-2 Alex Ek (Rasmus Djerf, Viktor Bolin)

Skott: 29-33 (12-10, 7-8, 10-15)
Utvisningar: HC Dalen IK 3×2 min. Nybro Vikings IF 3×2 min.
Domare: Kristoffer Folkstrand
Publik: 232