Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

81150 kr

200000 kr

Ek och Bärgård klara

Ek och Bärgård klara

Publicerat

Under lördagens match skadade sig Markus Palmberg och kommer att vara borta enligt prognos ca två månader. Nu är det klart att Alex Ek, som har varit i Nybro på tryout-kontrakt, är klar för spel säsongen ut samtidigt som Nybro lånar in Jesper Bärgård.

Alex Ek kom inför säsongen till Nybro Vikings IF på ett tryout-kontrakt från Nacka HK i den östra Hockeyettan. Alex har gjort bra ifrån sig under veckorna i Nybro och har nu skrivit under ett avtal som gäller säsongen ut. – Vi tycker att Alex passar in bra i laget och vi tror att han kan utvecklas väl under säsongen, säger Andreas Holfelt.

Det står också klart att en nygammal spelare är tillbaka i Nybro Vikings IF. Det handlar om Jesper Bärgård som har representerat Nybro de senaste två säsongerna men valde inför nuvarande säsong att skriva på för Almtuna i Hockeyallsvenskan. Jesper ansluter på lån till Nybro och avtalet gäller under grundserien av Hockeyettan där Almtuna kan återkalla honom. – Det känns bra att få tillbaka Jesper då vi känner honom väl både på och utanför isen. Vi vet vad vi får av honom och han känner även många i laget sedan tidigare vilket gör det lättare för honom att komma in i det, säger Andreas Holfelt.