Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Efterlängtad seger!

Efterlängtad seger!

Publicerat

Det var en viktig match mot Kumla HC som väntade för Nybro efter en rad förluster och Nybro Vikings samarbetspartners och privatpersoner bjöd dessutom alla åskådare på fri entré. Nybro vinner matchen med 1-0 och tar en efterlängtad seger!

Nybro vinner lördagens match mot Kumla HC med 1-0. Det var en mycket viktig seger som bärgades men den satt långt inne. Det var en match som inte bjöd på så mycket skönspel och det blev en målfattig historia. Det enda målet görs efter drygt den halva första perioden genom Fabian Axelsson efter fint förarbete av Marcus Mellström och Robin Wengdahl. Hela matchen igenom är det Nybro som för spelet men Kumla har en del farliga kontringar men Alexander Johansson i Nybromålet är omutlig matchen igenom. I den sista perioden skapar bortalaget ett par numerära överlägen och får till ett tryck i Nybros zon men hemmalaget lyckas att freda målet och matchen slutar 1-0 till publikens jubel som alltså bjöds på fri entré i dagens match då föreningens samarbetspartners och privatpersoner bjöd på detta. Vi tackar till de företag och privatpersoner som bidrog till att kunna arrangera detta och även tack till alla åskådare som kom och stöttade. Nu väntar det två bortamatcher för Nybro, på onsdag är det Skövde IK och på lördag är det Lindlövens IF som står för motståndet.

Nybro Vikings IF – Kumla HC 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

Period 1: 1-0 (08:23) Fabian Axelsson (Marcus Mellström, Robin Wengdahl)
Period 2:
Period 3:

Skott: 33-31
Utvisningar: Nybro Vikings IF 5×2 min. Kumla HC 6×2 min.
Domare: Sebastian Virta
Publik: 1544