Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

88259 kr

150000 kr

”Det man drömmer om som tränare”

”Det man drömmer om som tränare”

Publicerat

Ettan mot tvåan. Nu väntar nytt toppmöte för Nybro Vikings som på lördag ställs mot serieledaren IF Troja/Ljungby. Båda lagen har 17 poäng efter sju spelade matcher, men Troja/Ljungby leder serien på bättre målskillnad. Matchstart är klockan 16.00.

Datum: Lördag den 12 oktober.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Ljungby Arena A-hallen.
Domare: Robin Karlsson.
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Toppmöte väntar i morgondagens match mot Troja/Ljungby. Vad är dina tankar inför matchen?

– Det ska bli roligt, vi kommer att få något att bita i , så det blir härligt. Jag vill att vi ska fortsätta att göra bättre bortamatcher än vad vi gjort hittills. Vi var lite bättre borta mot Kallinge än mot Vimmerby, så jag vill att vi fortsätter på den resan.

Vad har du för koll på Troja och vad kommer ni att behöva göra i morgondagens match?

– Egentligen är det ingen skillnad på vad vi behöver göra imorgon när vi möter Troja mot när vi möter alla de andra lagen. Vi fokuserar på att prata om vad vi behöver göra och hur vi vill spela, mer än att fokusera på motståndarlaget. Vi kommer att fortsätta att hålla ett bra försvarsspel och vara noga med hur vi anfaller, så att vi inte anfaller på ett korkat sätt.

Vad tar du med dig utav det som ni gjorde bra i förra matchen mot Tranås?

– Jag tycker det var väldigt roligt att se att vi kunde trumma på med alla fyra kedjor i den matchen och det vill jag få se ännu mer av. Det är det som man drömmer om som tränare, att det blir det drivet framåt ifrån alla killarna.

Läget i truppen?

– Hampus Andréen är fortfarande borta, men han ska snart vara tillbaka. Alex Ek har några veckor kvar tills han är spelklar igen.

Du och laget bjuder på härliga matcher just nu, lycka till i morgondagens match!

-Det är roligt att höra, vi gör vad vi kan! Tack så mycket!