Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Davenport längtar efter säsongen

Davenport längtar efter säsongen

Publicerat

Supporterklubben Viking Support genomför en insamling som möjliggör värvningen av den forne målvaktshjälten Troy Davenport.
– Jag är mycket tacksam till alla Nybros supportrar och jag ser verkligen fram emot att komma över och säsongen startar, hälsar Troy själv från USA.

Han var i klubben senast 2010 och var högst bidragande faktor till att laget då gick hela vägen till kvalserien. Nu är han laddad och ser fram emot att göra en ny lyckad sejour i Nybro-tröjan.
– Jag är verkligen inspirerad. Jag vill spela så bra som möjligt och ge er supportrar en säsong att glädjas åt. Jag har spelat i Nybro och Sverige tidigare och vet vilka fantastiska supportar det är. Så jag är verkligen väldigt tacksam för att de gör detta möjligt.
Hur känns formen?
– Jag känner att jag är i bra form och verkligen redo för detta. Trots att jag inte spelade så mycket matcher förra säsongen så har jag hela tiden tränat med lag och hållit igång.
Ser du fram emot att säsongen ska starta?
– Det ska bli fantastiskt att träffa laget och komma igång, jag längtar verkligen till augusti.

Viking Supports insamling gör värvningen av Troy Davenport möjlig, var med och satsa du också genom att sätta in valfritt belopp på Viking Supports Bankgiro: 5872-2257 (märk inbetalningen med ”SP” och ditt namn).