Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

81150 kr

200000 kr

Calle Ackered klar för en ny säsong

Calle Ackered klar för en ny säsong

Publicerat

Han var Nybros bästa poängplockare bland backarna den gångna säsongen. Nu har den tekniskt skicklige Ackered skrivit på för ytterligare en säsong i Nybrotröjan. – Jag känner en grym revanchlust och jag ser fram emot en säsong till i Nybro, säger Ackered.

Han värvades in inför den gångna säsongen ifrån seriekonkurrenten Mörrum och han visade tidigt sina färdigheter med en vass teknik, skicklig skridskoåkning och väldigt kvicka handleder. Han blev också Nybros bästa poängplockare bland backarna med 20 poäng på 40 matcher, fördelat på 8 mål och 12 assist, men säsongen i säg gick lite upp och ner.
– Vi spelade stundtals riktigt bra hockey men varvade det med några riktiga plattmatcher. Vi förlorade många tajta matcher eftersom vi hade problem med målskyttet säsongen igenom. Sedan bytte vi även tränare mitt i allt. Det var lite tråkigt för jag gillade Mike men Sami kom in och gjorde det riktigt bra.

Vad var det som gjorde att du valde att skriva på?
– Jag trivs väldigt bra i föreningen och känner en grym revanchlusta från den gångna säsongen. Jag känner att vi har något bra på gång och det ska bli spännande med ombyggnationen av ishallen.

Hur ser du då på den kommande säsongen?
– Jag har väldigt positiva känslor inför nästa säsong. Det ska bli spännade att se vad det blir för tränare och även hur truppen kommer att se ut. Det ska bli väldigt kul och jag hoppas att vi kan leverera bra resultat nästa säsong inför våra härliga fans, avslutar Calle Ackered.

Kontraktet gäller över ett år.