Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Bli en del av Vikings kommunikationsteam

Bli en del av Vikings kommunikationsteam

Publicerat

Nybro Vikings IF vill bli bättre på att synas och höras och kommer inför säsongen 2019/2020 att göra en kraftansträngning.

Skulle du vilja bli en del av det nya kommunikationsteamet som ska ta föreningen till nya höjder i sociala medier, på hemsidan, på stan och i Liljas Arena? Kommunikationsteamet består redan idag av flera personer med olika goda kompetenser. Men för att lyckas med satsningen krävs det att vi bli fler. Nu söker vi dig som brinner för klubben, som har ett intresse av att skriva texter och som vill vara med och skapa något nytt och häftigt.

Vi erbjuder dig en miljö att utvecklas i. Där du blir en del i ett lag vars målsättning har höjts inför säsongen 2019/2020. Både på isen och vid sidan av. Du som blir en del av kommunikationsteamet får givetvis också ett säsongskort så att du tar dig in i Liljas Arena på matchdagarna.

Detta söker vi:
Två skribenter som kan vara med och bidra med intressanta och läsvärda texter/artiklar på vår hemsida Nybrovikings.com. Du är också en del av arbetet i sociala medier. Har du grafiska kunskaper är det ett stort plus, men inget krav! Här finns det vare sig åldersgräns eller önskemål om tidigare erfarenhet. Det är främst ditt klubbhjärta vi söker tillsammans med en viss talang för att skriva!

Annat som vi söker:
Vi hade också blivit oerhört glada om det fanns någon som ville vara med och bidra kring matchevenemang. Kanske vill du hålla i underhållningen i periodpauserna? Eller vill du hålla i ett evenemang på ”Nya Vippen” inför en match? Låt fantasin flöda! Vi är tacksamma över alla som vill bidra.

Hör av er till klubbchef Rasmus Aro för att visa ert intresse

Mail: rasmus.aro@nybrovikings.com
Ring/sms:a: 070 228 68 57