Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

64086 kr

200000 kr

Andreas Holfelt inför Borås

Andreas Holfelt inför Borås

Publicerat

Nybro fick bästa tänkbara start på det nya året när fortsättningsserien drog igång i fredags med en härlig premiärmatch mot Nittorp i nyrenoverade Victoriahallen. Vinst med klara 8-1 inför 1259 åskådare och en perfekt start på serien. Idag väntar bortamatch mot Borås.
– Det gäller att vara på tårna från start, säger Nybrotränaren Andreas Holfelt inför matchen.

Skön vinst i premiären mot Nittorp. Är du nöjd med er insats?
– Det fanns många saker som vi gjorde bra men vi fick slita till en början. Vi gör två snabba mål i andra perioden och kunde sedan spela ut ordentligt och vi hade med oss 6-1 inför tredje som blev lite avslagen av förklarliga skäl. Men jag tycker att vi hade bra fart och vi skapade mycket målchanser. Vissa bitar går att förbättra och vi har analyserat vissa sekvenser där vi behöver agera på ett bättre sätt. Men över det stora hela är jag väldigt nöjd med vår insats.

Borås står idag för motståndet på bortaplan. Vad har du för tankar om motståndet?
– Det ska bli intressant. Borås stod ju över den första omgången så detta blir deras första match för året. De blev ju tillsammans med Nittorp ganska avsågade i grundserien och får nu en ny chans att göra en bättre prestation i denna serien så de kommer säkerligen vara taggade inför matchen. Det som blir viktigt för vår del är att vi är på tårna och med från start. Vi drog upp farten på ett bra sätt sist mot Nittorp och jag hoppas att vi kan fortsätta med det idag, säger Andreas Holfelt.

OSCAR PETTERSSON

Nybros tidigare möten med Borås i grundserien:

1/12 Nybro – Borås, 4-0
30/10 Borås – Nybro, 2-5
25/9 Nybro – Borås, 3-0