Till toppen

Nybro VikingsNybro
Vikings

Senaste tweet

McDonald’s mobil
9
Google Ads # – Högerspalt 2 kolumn näst överst
Vikings-TV mobil
Halva Potten

Tabellen

 • Grovjobbare nästa pusselbit i lagbygget

  Sportgruppen har i arbetet med att hitta förstärkningar till spelartruppen haft en tydlig kravbild. Man vill hitta spelare som kan gå in och förändra en matchbild. – Kalle är den typ av spelare vi har sökt efter, säger Andreas Holfelt om värvningen. 20-årige västgöten Kalle Hult anländer till Nybro, likt backnyförvärvet David Kluge, från HV71s […]

 • Ung snabbskrinnare klar för Nybro

  Med två målvakter och sju försvarare på kontrakt så kvarstår endast några få forwardsplatser att fylla. Till lagbygget har nu en lovande 20-åring adderats när Johannes Nilsson skrivit på för en säsong. – Det ska bli spännande att få följa hans utveckling hos oss, säger Andreas Holfelt om det senaste nyförvärvet.

 • Björn och Glenn

  Inge Adolfssons hederspris

  I samband med årsmötet presenterades pristagarna för föreningens olika hederspriser för de närvarande medlemmarna. Samtliga pristagarna har tidigare presenterats på hemsidan, med undantag för det nyinstiftade Inge Adolfssons hederpris där pristagaren utsågs föregående vecka.

 • Lovande försvarare gör backsidan komplett

  Sex av backarna till kommande säsong är kvar från föregående år. Den sista backplatsen är nu fylld i och med värvningen av den 20-årige backen David Kluge. – David är en stor och stabil defensiv back som kommer göra ett bra jobb för oss, säger Andreas Holfelt.

McDonald’s
Vikings-TV

Tabellen

Gerds Mat
Nybro Energi
OG Bygg
Google Ads # – Högerspalt 1 kolumn överst

Nyhetsbrev

Tack!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

@nybrovikings

 • @NybroVikings RT @SF_Nybro: Nytt avsnitt av Studio Glasriket är nu inspelad. Efter lite redigeringsarbete så kommer resultatet upp inom ett par dagar. #…

Lotterier

Halva Potten

Här ser ni även senaste vinstnummerna i månadsdragningen

Bli medlem

Stöd Nybro Vikings.

En stad, ett lag, en dröm

Bli medlem 2014/2015
Google Ads # – Högerspalt 2 kolumn näst överst – kopia
Idrottsrabatten
Skyltreklam
Nybro Kommun
Dackebuss
NBAB
Åkrahäll

Kalender

EGP Håltagning